Bliv certificeret stressrådgiver
Som certificeret stressrådgiver kan du rådgive om svære og tabubelagte emner inden for trivsel og arbejdsmiljø — jordnært og i øjenhøjde. Du får en grundig forståelse for hjernen, stress, ledelse og trivsel, der gør dig i stand til både at formidle om, rådgive i og forebygge stress.
Vi arbejder med forskellige evidensbaserede teorier, som vi sammen nedbryder til praktiske værktøjer og teknikker, som du kan bruge til at øge arbejdsglæden og højne arbejdsmiljøet på din arbejdsplads. Du bliver med andre ord rustet til at styrke trivslen hos dig selv, dine kollegaer eller dem, du rådgiver.
Uddannelsen er til dig, der arbejder med — eller sigter mod at arbejde med — trivsel og arbejdsmiljø og ønsker et kompetenceløft.
Download brochuren om stressrådgiveruddannelsen via dette link.
Uddannelsens opbygning
Kendskab til sig selv er en af grundstenene bag en god stress- og trivselsrådgiver. Derfor er udgangspunktet for uddannelsen, at du får et godt kendskab til dine egne coopingstrategier og stressorer. Et andet vigtigt udgangspunkt er at opbygge en grundlæggende og dybdegående forståelse for stress, der i sit udgangspunkt er et komplekst fænomen. På kurset sigter vi derfor mod at gøre emner som stress, trivsel og hjernen simple — uden at fagligheden går tabt.
Du får:
- Grundigt indblik i dit eget fundament
- Forskningsbaseret viden om hjernen
- Viden om årsager, symptomer og signaler på stress og trivsel
- Coopingstrategier – kort og langsigtet
Stress- og trivselsrådgiveren har et dybt kendskab til, hvad der skaber det gode arbejdsmiljø og evner at rådgive med respekt for modtagerens situation.
Du får:
- Viden om det gode arbejdsmiljø
- Metoder til forebyggelse af stress
- Værktøjer til rådgivning af stressramte
- Træning i rådgivning
- Metoder til krisehåndtering
Øvelser — gruppe såvel som eget arbejde
Vores succes på arbejdspladsen afhænger af vores evne til at formidle og bryde med tabuer. Derfor skal du naturligvis have et indblik i, og redskaber til, succesfuld formidling.
Du får:
- Metoder til formidling af svære og tabubelagte emner
- Introduktion til stressberedskab, ‑politik og – håndbog.
- Træning i at afholde foredrag om relevante emner.
Som Stress- og trivselsrådgiver bliver du med din viden det naturlige bindeled mellem mennesker. Du får et bredt arbejdsfelt og skal naturligvis være klædt på til de tænkelige situationer.
Du får:
- En personlig værktøjskasse
- Spørgeteknikker
- Forståelse for din fremtidige rolle
- Indblik i forskningsbaseret hjernetræning
Se en uddybende modulbeskrivelse via dette link.
Hvad kræver uddannelsen af dig
Jeg er klar til at klæde dig på — og det bliver du. Men dit udbytte af uddannelsen kræver, at du byder ind med egne erfaringer og investerer både tid og energi. Så du skal være klar til at gøre en indsats.
Et vigtigt element i uddannelsen er, at du mellem modulerne har tid til at øve dig og dermed implementere din viden lidt ad gangen, så den bliver en integreret del af dine værktøjer. Mellem hvert modul afholder vi et online møde, så vi sikrer din løbende læring og vækst.
Hvor og hvornår
Undervisningen foregår i unikke lokationer ved Skanderborg Sø eller Storkøbenhavn. Der er 4 moduler af hver to dage på internat med overnatning i enkeltværelser. Alle dage undervises fra 9–16. Jeg sikrer naturligvis, at din hjerne får lækker energi i løbet af dagen med let morgenmad, skøn frokost, eftermiddagshygge og aftensmad.
Hold 5: Opstart i Skanderborg i efteråret 2020
Modul I: 16. — 17. september
Modul II: 14 — 15. oktober
Modul III: 11. — 12. november
Modul IIII: 9. — 10. december
Certificering: 6. januar 2021
Hold 6: Opstart i København i foråret 2021
Modul I: 27. — 28. januar
Modul II: 24. — 25. februar
Modul III: 17. — 18. marts
Modul IIII: 7. — 8. april
Certificering: 29. april
Bemærk: Uddannelsen tilbydes udelukkende som internatophold, da det giver bedst mulighed for ro til sammen at dykke ned i teorier og redskaber og dermed få mest ud af uddannelsen.
Pris og booking
30.000 kr. ekskl. moms. Prisen inkluderer overnatning, morgenmad, frokost og aftensmad, bøger og kursusmateriale.
Book din uddannelse ved at skrive til Pia Kjelstrøm Bruhn på: pia@beati.dk eller ringe på: 71 72 91 72.
Din underviser
Jeg hedder Pia Kjelstrøm Bruhn og har siden 2013 beskæftiget mig med stress og trivsel i virksomheder, kommuner, institutioner, foreninger og i privat regi. Jeg har arbejdet med stressede ansatte på alle niveauer, deres kolleger, pårørende og chefer — og har fået et indgående indblik i stressende omfangsrige påvirkning.
Jeg er uddannet eksportingeniør, har 15 års erfaring med ledelse, formidling og salg og har i en årrække siddet med i ledergruppen i en større, international virksomhed. I 2012 mødte jeg selv muren, og på to døgn gik jeg fra at være fuldt arbejdsdygtig til ikke at vide, hvem jeg selv var. Jeg havde gradvist fået det dårligere både fysisk og psykisk, men mit pludselige sammenbrud kom som et stort chok for alle.
Efter mødet med stress valgte jeg i 2014 at blive certificeret stresscoach fra Matzau Ehvervspsykologers Stresscoachuddannelse og bruge mit dybdegående kendskab til stress til at hjælpe andre. Gennem min egen stressrådgiveruddannelse ønsker jeg at videreformidle den viden og dele de redskaber, som jeg selv og min tidligere arbejdsplads manglede.
Jeg er i 40’erne, gift og mor til to piger og bonusmor til to teenagere.
Kontakt mig
Beati
Skolegade 5B, Hou
8300 Odder
Tlf. 7172 9172
E‑mail: pia@beati.dk
CVR: 35803491